ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H τετρακίνηση του Seat Leon ST [vid]

Δείτε σε ένα βίντεο πως λειτουργεί η τετρακίνηση με τον πολύδισκο συμπλέκτη της Haldex, στην εν λόγω περίπτωση στο Leon ST.

4Drive Electronic Differential Lock - SEAT Leon ST Altea and Alhambra TechnologyΠριν από μερικές εβδομάδες είχαμε αναρτήσει σχετικό βίντεο με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό VAQ του νέου Leon και τώρα η Seat δίνει στην δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο σχετικά με το σύστημα 4Drive. Πρόκειται για το γνωστό σύστημα τετρακίνησης με τον πιο πρόσφατο συμπλέκτη της Haldex που εξοπλίζει διάφορα μοντέλα του VW Group.

Στην περίπτωση της Seat το βίντεο αφορά στην έκδοση 1.6 TDI (με τους 105 ίππους) του Leon ST, βελτιώνοντας την πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες. Ειδικά όταν τα 587 λίτρα που προσφέρει το πορτμπαγκάζ είναι κατειλημμένα. Εδώ να πούμε πως η εν λόγω τετρακίνηση τοποθετείται στο Altea Freetrack και στο Alhambra, ενώ είναι πιθανό να την δούμε στο επερχόμενο Cupra R.

SMS==> Η τετρακίνηση του νέου Audi TT [vid]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!