NEA

Διαθέσιμα τα ηλεκτρικά Smart Fortwo.

smart-fortwo_electric_drive_plus_bike_2013-133

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης για τα ηλεκτροκίνητα smart fortwo electric drive.

Αν σας δελεάζει η ηλεκτροκίνηση -είτε από πρακτικής πλευράς, είτε σαν gadget- τότε στο εξής θα έχετε να υπολογίζετε σε δύο νέες προτάσεις. Πρόκειται για τα ηλεκτροκίνητα smart fortwo coupe (24.500€) και smart fortwo cabrio (27.650€) που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και θεωρητική αυτονομία έως 145 χλμ. Οι αρχικές τιμές αφορούν στην αγορά μετρητοίς ενώ υπάρχει εναλλακτικός τρόπος με χρηματοδότηση ή μίσθωση του οχήματος και της μπαταρίας.

Τα smart electric drive διαθέτουν εργοστασιακή εγγύηση για 2 χρόνια (όχημα + μπαταρία), ενώ στην περίπτωση που η απόδοση της μπαταρίας μειωθεί κάτω από τα 41,6 Ah προβλέπεται αντικατάστασή της μέσα από το πακέτο Excellent (με πλήρη σέρβις). Περισσότερα για τα ηλεκτρικά smart μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική μας δοκιμή που έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια στο Βερολίνο (εδώ μπορείτε να δείτε και την δοκιμή του BMW i3 και του Mitsubishi iMiEV).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!