NEA

Νέες εκδόσεις Ford Fiesta με 140 άλογα.

Ford Fiesta Red and Black Editions (1)

H Ford ανακοίνωσε τις εκδόσεις Red και Black για τα Fiesta στην ισχυρότερη εκδοχή του χιλιάρη Ecoboost που έχουμε δει έως τώρα. Στην Ελλάδα το αργότερο Σεπτέμβριο…

Στις ήδη υπάρχουσες εκδοχές με 100 (σχετική δοκιμή Fiesta) και 125 ίππους (σχετική δοκιμή Focus) του εξαιρετικού σε απόδοση 1.0 Ecoboost, προστίθεται η ισχυρότερη και νέα με 140 ίππους που αρχικά θα δούμε στο Fiesta και θα τοποθετείται κάτω από το Fiesta ST. Σε μία κίνηση εντυπωσιασμού η μπλε οβάλ εταιρία τολμά να συγκρίνει την αναλογία λίτρων ανά ίππο με μία Bugatti Veyron και μία Ferrari 458 Speciale! Από πλευράς επιδόσεων, τα 140άρια Fiesta επιταχύνουν σε 9 δλ. για το 0-100, ενώ η τελική αγγίζει τα 201 χλμ/ώρα.

Πέρα από τις επιδόσεις, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατανάλωση με την μέση τυποποιημένη να μην ξεπερνά τα 4,5 λτ./100 χλμ. και την εκπομπή CO2 να περιορίζεται στα 104 γρ./χλμ. Οι εκδόσεις Red και Black διαθέτουν σπορ και με πιο σφιχτή ρύθμιση ανάρτησης, διαφορετική κλιμάκωση του μηχανικού κιβωτίου με τις 5 σχέσεις και νέα διαχείριση στην ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση του τιμονιού.

Εξωτερικά, οι δύο εκδόσεις ξεχωρίζουν από τις χρωματικές πινελιές που τις εναλλάσσεται το μαύρο και το κόκκινο προσδίδοντας μία race άποψη, υπάρχουν 16άρες ζάντες (προαιρετικά 17άρες) και διάφορες αεροδυναμικές λεπτομέρειες που τονίζουν το σύνολο των Red & Black Fiesta. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως υπάρχει και έκδοση του Focus με εκπομπή κάτω από 100 γρ. CO2/χλμ. η οποία θα διατεθεί από το φθινόπωρο και μετά…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!