ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Πολωνίας, όλο και πιο κοντά στον τίτλο ο Ogier.

wrc polland 2014 (2)

Μετά την νίκη του και στην Πολωνία ο Sebastian Ogier έχει πλέον αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο στους 50 βαθμούς. Καλή εμφάνιση για την Hyundai που ανέβηκε στο βάθρο…

wrc polland 2014 (4)Φυσικά, όταν λέμε όλο και πιο κοντά στον τίτλο, εννοούμε πως ο Ogier θέλει ακόμη μερικά ράλι για να σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στο μέσο της σεζόν, με τον Γάλλο της VW να έχει κατακτήσει τα 5 από τα 7 ράλι που έχουν γίνει έως τώρα, και στην βαθμολογία να απέχει 50 βαθμούς από τον δεύτερο Jar-Matti Latvala.

wrc polland 2014 (1)Όσον αφορά στο ράλι της Πολωνίας δεν υπήρχε τίποτα το απρόβλεπτο με τον Ogier να ξεκινά και να τελειώνει τον αγώνα δίχως να υπάρχει κάποια απειλή. Μάλιστα, κέρδισε ακόμη και την power stage συγκεντρώνοντας την μέγιστη βαθμολογία που μπορεί να πάρει (28 βαθμούς), κάτι που έχει καταφέρει φέτος στο Μεξικό και στην Πορτογαλία. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Andreas Mikkelsen με το Νορβηγό της VW να οδηγεί γρήγορα κερδίζοντας και τηνwrc polland 2014 (1) 2η θέση της power stage.

Σημαντική η 3η θέση για την Hyundai με τον Thierry Neuville με την κορεατική ομάδα να δείχνει πρόοδο και να ελπίζουμε από του χρόνου σε μία -περιμένουμε και την Toyota- που θα μπορεί να δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στο WRC. Ο ικανότατος Βέλγος κατάφερε να κρατήσει την θέση του παρά την πίεση που δέχθηκε από τον Mikko Hirvonen που μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αλλά στη συνέχεια οδήγησε εξίσου γρήγορα. Με τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το αγωνιστικό του, ο Jari-Matti Latvala θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την 5η θέση.

Την βαθμολογούμενη 10άδα συμπλήρωσαν με την σειρά οι Juho Hanninen (Hyundai), Kris Meeke (Citroen), Hayden Paddon (Hyundai), Henning Solberg (Ford) και Martin Prokop (Ford). Το επόμενο ράλι θα γίνει σε ένα μήνα στην Φινλανδία (31 Ιουλίου-3 Αυγούστου), ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα όπως έχει διαμορφωθεί μετά την Πολωνία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!