NEA

Ένα ακόμη facelift για το Fiat Punto.

fiat punto facelift 2015 (3)

Πλησιάζοντας στη δύση της πορείας του το ιταλικό supermini θα περάσει από ακόμη μια αισθητική ανανέωση δίχως αλλαγές στα μηχανικά μέρη…

Μέχρι το Punto να αντικατασταθεί από ένα νέο supermini χτισμένο πάνω στο στιλ του 500, η Fiat αποφάσισε να το φρεσκάρει με επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που εκτείνονται ανάμεσα στο καπό και στα φτερά. Ελαφρώς διαφορετικοί είναι οι προφυλακτήρες όπως και η μάσκα ενώ στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι λιγότερες και εντοπίζονται στα φινιρίσματα της κεντρικής κονσόλας και σε λοιπές λεπτομέρειες.

Αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο (οι φωτογραφίες προέρχονται από την Ινδία όπου το Punto είναι ιδιαίτερα δημοφιλές), δεν αναμένονται αλλαγές στα μηχανικά μέρη. Έτσι, το Punto θα συνεχίσει να διατίθεται με τον ντίζελ 1.300άρη και τον Twinair με τους 105 PS, δίχως να ξεχνάμε τον αειθαλή 1.2 με 69 PS και τις εκδόσεις 1.4 CNG και LPG. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το 2016 θα λανσαριστεί το νέο supermini που θα ονομάζεται 500 Plus κλείνοντας το κεφάλαιο Punto στη ιστορία της Fiat.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!