NEA

Στους δρόμους η ανανεωμένη Mercedes-Benz ML.

MERCEDES-ML-FACELIFT-1

Στα νότια της Ευρώπης δοκιμάζεται στους δρόμους η ανανεωμένη Mercedes ML με μπόλικο καμουφλάζ…

MERCEDES-ML-FACELIFT-3H ανανεωμένη Mercedes ML θα περάσει από ένα διακριτικό facelift ώστε να συνεχίσει φρεσκαρισμένη την πορεία της απέναντι στη νέα BMW X5 και λογικά θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση τον Μάρτιο στη Γενεύη με τις πωλήσεις να ξεκινούν περίπου την ίδια περίοδο. Οι αλλαγές, όπως μπορούμε να διακρίνουμε κάτω από το έντονο καμουφλάζ, δεν είναι δραματικές σε ότι αφορά το σχήμα του αμαξώματος και εστιάζουν περισσότερο στην ενσωμάτωση των νέων σχεδιαστικών στοιχείων που εμφανίστηκαν στα πρόσφατα μοντέλα της μάρκας όπως η C και η S-Class.

Όπως είναι φυσικό η ειδοποιός διαφορά θα εντοπίζεται στη νέα μάσκα με ελαφρώς επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες, κάτι που σε γενικές γραμμές θα ισχύσει και στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό θα υπάρξει ένα φρεσκάρισμα σε αρκετά σημεία (κεντρική κονσόλα, νέο τιμόνι, ανανεωμένα όργανα), ενώ η πιο χαρακτηριστική προσθήκη θα είναι η κεντρική οθόνη αφής τύπου tablet.

Στην ανάρτηση θα υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις σε επιμέρους σημεία (με στόχο την βελτιστοποίηση της άνεσης και της οδικής συμπεριφοράς), ενώ οι κινητήρες θα είναι οι γνωστοί από άλλα μοντέλα της εταιρείας, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία υβριδική έκδοση, αλλά και την αντικατάσταση του ατμοσφαιρικού V6 των 3.500 κυβικών από τον καινούργιο 3.0 turbo με τους 333 ίππους. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε προηγούμενη δοκιμή μας με την ML 250 BlueTEC η οποία είχε συνδυαστεί με ένα όμορφο οδοιπορικό στην αγνή Λακωνία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!