ΑΓΩΝΕΣ

GP Ουγγαρίας, νικητής ο Daniel Ricciardo!

FORMULA 1 - Hungarian GP

Μετά από ένα εξαιρετικό και άκρως ανταγωνιστικό αγώνα μέχρι τον τελευταίο γύρο, νικητής στην πίστα του Hungaroring ήταν o Daniel Ricciardo – Άσπρη μέρα για την Ferrari με τον Alonso, διατηρείται σε τροχιά τίτλου ο Hamilton.

Σε ένα συναρπαστικό φινάλε στην Ουγγαρία, πέντε γύρους πριν το τέλος ο Fernando Alonso προσπαθούσε με νύχια και δόντια να διατηρήσει την 1η θέση. Ο Daniel Ricciardo είχε λυσσάξει προσπαθώντας να προσπεράσει τον 2ο Hamilton …κάτι που κατάφερε στον 67ο γύρο από τους συνολικά 70 του αγώνα. Στη συνέχεια ο απίστευτος Ricciardo προσπέρασε και τον Alonso, με τον Ισπανό να οδηγεί αλάνθαστα, παρά τα «τελειωμένα» Pirelli που είχε σε σχέση με τα πιο φρέσκα όσων των ακολουθούσαν.

Η μάχη μετατοπίστηκε μεταξύ των δύο παγκόσμιων πρωταθλητών, του Alonso και του Hamilton, με τον Rosberg να ακολουθεί και να πιέζει τον ομόσταβλό του. Τελικά, ο Alonso καταφέρνει να ανέβει στο 2ο σκαλί του βάθρου, ο Hamilton στο 3ο και ο Rosberg να μένει ικανοποιημένος με την 4η θέση, ενώ ακολούθησαν οι Felipe Massa, Kimi Raikkonen, Sebastian Vettel, Valtteri Bottas, Jean-Eric Vergne και Jenson Button. Για μία ακόμη φορά, ο Lewis Hamilton απέδειξε την αξία του (αλλά και πόσο καλό είναι το μονοθέσιο της Mercedes) τερματίζοντας τον αγώνα στην 3η θέση, από την τελευταία 22η  που ξεκίνησε!

Αυτή ήταν η 2η νίκη του Daniel Ricciardo στην καριέρα του με τον νεαρό Αυστραλό να δείχνει πως έχει τα φόντα και τις δυνατότητες ενός μελλοντικού πρωταθλητή. Επίσης, αυτή ήταν η 2η νίκη για φέτος της Red Bull Racing, καθώς στα 10 από α 12 μέχρι τώρα GP έχει επικρατήσει η Mercedes. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα ενώ ο επόμενος αγώνας είναι στις 22-24 Αυγούστου στο Βέλγιο.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!