NEA

Σε δύο χρόνια η Alfa Romeo Giulietta Cross

Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_1756876

Τέλη 2016 θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους το πρώτο crossover της Alfa Romeo με ισχύ έως 500 άλογα!

Με μήκος στα επίπεδα μίας BMW X3 και με χαμηλότερο ύψος αμαξώματος, η Giulietta Cross θα κυκλοφορήσει περίπου ένα χρόνο αργότερα από την Giulia, ένα μεσαίο σεντάν που θα διαδεχτεί την 159 και θα βασίζεται σε πισωκίνητη πλατφόρμα. Η γκάμα των κινητήρων για την Giulietta Cross θα περιλαμβάνει 4κύλινδρα (από το νέο τούρμπο 1.800άρη που θα φτάνει εώς 300 άλογα), αλλά και 6ύλινδρα σύνολα (οι κορυφαίες εκδόσεις θα εξελιχθούν υπό την επίβλεψη της Ferrari) με την ισχυρότερη ντίζελ έκδοση να αποδίδει 350 PS και με την πιο καυτή βενζινοκίνητη έκδοση να φτάνει τους 500 PS!

Μετά το λανσάρισμα της Giulietta Cros (δηλ. μετά το 2016) θα ακολουθήσει ένα ακόμη μεγαλύτερο μοντέλο που θα προσεγγίζει περισσότερο τον χαρακτήρα ενός SUV, ενώ και τα δύο (μοντέλα) θα έχουν πισωκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις. Στο σημείο αυτό να πούμε πως εδώ και πολλά χρόνια ακούμε για το πρώτο crossover της Alfa Romeo, σχεδόν από το 2003 που είχε παρουσιαστεί το πρωτότυπο Kamal στο σαλόνι της Γενεύης (το concept car της φωτογραφίας). Αυτή την φορά, όμως, η παραγωγή του πρώτου SUV της Alfa έχει πάρει το πράσινο φως, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό άρθρο με το επίσημο πλάνο των Fiat-Alfa Romeo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!