NEA

Περισσότερα για το Volvo XC90

volvo-xc90-more-2015 (27)

Η σουηδική εταιρία ανακοίνωσε περισσότερα στοιχεία για την 2η γενιά XC90 της οποίας τα αποκαλυπτήρια έχουν προγραμματισθεί για τις 26 Αυγούστου.

Στην Στοκχόλμη, τέλη του μήνα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς XC90 (η έναρξη παραγωγής θα γίνει στο εργοστάσιο Torslanda αρχές 2015), για το οποίο έχουμε γράψει σε σχετικό άρθρο. Ανάμεσα στα νέα στοιχεία και σε μία teaser εικόνα με τον προβολέα του νέου μοντέλου, η Volvo δίνει μερικά επιπλέον στοιχεία για το σασί που θα βασίζεται στην πλατφόρμα SPA.

volvo-xc90-more-2015 (33)Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η εμπρός ανάρτηση θα έχει διπλά αλουμινένια ψαλίδια, ενώ η πίσω πολλαπλών συνδέσμων συνδυάζει μία συναρμογή σαν «φύλλα σούστας» (παρατηρείστε το εγκάρσιο πρασινωπό στοιχείο), αντί των κλασικών ελατηρίων. Στις ισχυρότερες και πλουσιότερες εκδόσεις θα υπάρχει και αερανάρτηση.

Όπως είχαμε γράψει, η υβριδική έκδοση T8 θα συνδυάζει τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο (μηχανικό υπερσυμπιεστή + τούρμπο καυσαερίων) βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα με την συνολική ισχύ να φτάνει τα 400 άλογα. Τέλος, να πούμε πως η SPA πλατφόρμα επιτρέπει την τοποθέτηση μπαταριών διαφορετικού μεγέθους, η πίσω σειρά καθισμάτων θα είναι συρόμενη και η πίσω θα φιλοξενεί επιβάτες με ανάστημα έως 1,70 μέτρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!