NEA

Στο εσωτερικό του νέου Skoda Fabia

2015 Skoda Fabia dashboard revealed

Η τσέχική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία για το εσωτερικό του νέου της super mini που θα κυκλοφορήσει στην αγορά τέλη του έτους με αρχές του επόμενου.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες του αμαξώματος, η Skoda έδωσε στην δημοσιότητα και την πρώτη για το ταμπλό του νέου Fabia το οποίο αποτελεί το πρώτο μοντέλο που υποδέχεται την πλατφόρμα πολυμέσων MirrorLink. Η οποία επιτρέπει την εύκολη σύνδεση και διαχείριση smartphones, καθώς και τις εφαρμογές τους, με σύνδεση USB.

Από αισθητικής πλευράς, το ταμπλό, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων ακολουθούν την απέριττη αλλά άκρως λειτουργική λογική της Skoda. Από πλευράς χώρων, το εσωτερικό μήκος της καμπίνας έχει αυξηθεί κατά 8 mm φτάνοντας τα 1674 mm, παρόλο που το αμάξωμα του νέου Fabia είναι κοντύτερο κατά 8 mm.

Αυξημένοι είναι και οι χώροι για τα γόνατα κατά 21 mm, ενώ η Skoda ισχυρίζεται πως το νέο της μοντέλο διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (330 lt) στην κατηγορία του, με την πρακτικότητα να εκτοξεύεται στα 1.150 lt όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν. Υπομονή μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου οπότε το caroto.gr θα είναι σε θέση να σας μεταφέρει τις πρώτες του οδηγικές εντυπώσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!