NEA

Ξεκίνησε η έναρξη παραγωγής του Ford Mustang

Ford-Mustang-production-3

Η Ford ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής της 6ηςγενιάς Mustang στο εργοστάσιο Flat Rock στο Michigan…

Ford-Mustang-production-1Η παραγωγή του νέου Mustang ξεκίνησε και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου τα πρώτα μοντέλα θα φτάσουν στις αμερικανικές εκθέσεις πώλησης αυτοκινήτων. Στην εκεί αγορά οι τιμές ξεκινούν από 23.600 δολάρια και 29.100 δολάρια για την convertible έκδοση, ενώ στην ευρωπαϊκή αγορά το νέο Mustang θα κυκλοφορήσει από το νέο έτος και λογικά θα κοστίζει αρκετά περισσότερα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Mustang η νέα γενιά θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο μοντέλο που θα διατίθεται σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλον τον κόσμο, συν δεξιοτίμονα για την Βρετανία, την Κύπρο, την Αυστραλία κ.α. Μία ακόμη «καινοτομία» για τα νέο Mustang είναι η πίσω ανεξάρτητα ανάρτηση καθώς και η τετρακύλινδρη έκδοση 2.3 Ecoboost. Εδώ ένα σχετικό άρθρο για τα muscle cars του παρελθόντος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!