NEA

Στους δρόμους η Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia render  Thorsten-Krisch (11)

H Giulia δοκιμάζεται στους ιταλικούς δρόμους και ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας δίνει μία πολύ εύστοχη εικόνα για τα νέο μοντέλο της Alfa Romeo…

Μετά την φανταστική Ferrari F80, ένας ακόμη ανεξάρτητος σχεδιαστής οραματίζεται τι μορφή μπορεί να έχει η επερχόμενη Giulia, η οποία πιθανότητα θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό το φθινόπωρο του 2015, στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Τώρα, ο Thorsten-Krisch βασίζεται σε μερικές scoop φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο και μοιράζεται μαζί μας για την όψη που μπορεί να έχει η νέα Giulia. Μάλιστα, οι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες είναι τόσο πετυχημένες που ελπίζουμε  η Alfa Romeo παραγωγής να μοιάζει με αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας.

67986756756 (1)Σχετικά με τις φωτογραφίες που δείχνουν τη νέα Giulia, να πούμε πως το μοντέλο στις δοκιμές έχει καμουφλαριστεί με το αμάξωμα της Maserati Ghibli. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχεδιασμού της FCA, τον Lorenzo Ramaciotti, η Giulia θα συμπληρώσει το κενό από την 159 και θα έχει στοιχεία από την πρωτότυπη Giulia που είχε παρουσιασθεί πέρυσι.

67986756756 (2)Σύμφωνα με πληροφορίες μας η νέα Giulia θα είναι πισωκίνητη, έχει την κωδική ονομασία “Tipo 952”, θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα “Giorgio” -η οποία θα χρησιμοποιείται και από την Chrysler– και θα έχει και τετρακίνητες εκδόσεις. Η κορυφαία έκδοση θα είναι η GTA και θα εξοπλίζεται με τον V6 3.0 κινητήρα της Maserati, με τα διπλά turbo. Η απόδοση των περίπου 480-520 PS θα περνά μέσω διπλόδισκου κιβωτίου και μπλοκέ διαφορικού στους τέσσερις τροχούς με το 0-100 km/h να πετυχαίνεται σε λιγότερο από 4 sec.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!