NEA

Ανανέωση για το Audi A6

Audi-S6_2015_1000 (2)

H ανανέωση για το A6 θα περάσει από το Παρίσι όπου και θα παρουσιαστεί η φρέσκια εκδοχή του μεγάλου Audi…

Αισθητικά, η ανανέωση στα νέα Audi κυμαίνεται στο πρότυπο ενός τυπικού facelift καθώς οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης και αν είστε ιδιαίτερα παρατηρητικοί εντοπίζονται στη μάσκα, στους προφυλακτήρες και στα φωτιστικά σώματα με τους προβολείς να είναι LED ή  καινούργιοι Matrix. Στο εσωτερικό υπάρχουν ως είθισται νέοι χρωματισμοί, ενώ το κορυφαίο σύστημα infotainment έχει αποκτήσει καινούργια κάρτα γραφικών και έχει συνολικά αναβαθμιστεί για ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση και «σερφάρισμα».

Φυσικά, οι κινητήρες είναι μονταρισμένοι στις προδιαγραφές Euro 6 με την γκάμα να ξεκινά από την βενζινοκίνητη έκδοση 1.8 TFSI με πλέον 190 PS, ενώ η ντίζελ έκδοση 2.0 TDI αποδίδει 150 PS με μία ισχυρότερη εκδοχή να φτάνει τους 190 PS. Ψηλότερα υπάρχει το Α6 3.0 TDI με τρείς διαφορετικές εκδόσεις με 218, 272 και 326 PS (και μία bi-turbo με 320 PS).

Ακόμη …ψηλότερα βρίσκεται το A6 3.0 TFSI με 333 PS ενώ στην κορυφή τοποθετούνται τα S6/S6 Avant με τον 4.0 TFSΙ με 450 PS. Εδώ να πούμε πως μαζί με σεντάν ανανεώθηκε και το στέισον με την έκδοση Α6 Avant 2.0 TDI με τους 190 ίππους να διαθέτει πλαστικά ελατήρια. Τα ίδια που ζυγίζουν 4,4 kg λιγότερο τοποθετούνται και στο Allroad.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!