NEA

Παριζιάνικη ανανέωση για το Peugeot 508

new-peugeot-508-family-1

Μετά την «κλειστή» εκδήλωση τον περασμένο Ιούνιο στο Λονδίνο και την επίσημη στην Μόσχα, η Peugeot παρουσιάζει τον Οκτώβριο στο ευρύ κοινό την ανανεωμένη έκδοση του μεσαίου της οικογενειακού μοντέλου.

Μαζί με το Peugeot 308 GT, τα 508, sedan, station wagon αλλά και crossover στην έκδοση RXH, θα βρίσκονται στο περίπτερο της γαλλικής μάρκας στην έκθεση του Παρισιού ανανεωμένα και με πλουσιότερο εξοπλισμό, σε μία απόπειρα των Γάλλων να προσεγγίσουν την premium κατηγορία. Το μεσαίο Peugeot κατασκευάζεται στη Ρεν της Γαλλίας για την Ευρώπη και το λανσάρισμά του στις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου θα αρχίσει μέσα στο Σεπτέμβριο. Η off-road παραλλαγή 508 RXH, που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη μόνο με την τεχνολογία HYbrid4, θα προσφέρεται πλέον και με συμβατικό σύστημα και συγκεκριμένα με το 2λιτρο BlueHDi που αποδίδει 180 PS και συνδυάζεται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!