NEA

Viva από την Opel

Vauxhall Viva city car teaser image

H γερμανική εταιρία σκοπεύει να παρουσιάσει σε ένα χρόνο ένα νέο μίνι μοντέλο που θα κοστίζει περίπου 8.500 ευρώ…

Αν και το βλέμμα είναι στραμμένο στο Παρίσι, η Opel έδωσε μία teaser φωτογραφία από το Viva. Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα είναι μικρότερο από το Corsa και τόσο φτηνό ώστε να αντισταθμιστεί η μέτρια απήχηση του σχετικά ακριβού Adam. Από την άλλη, όπως είχαμε γράψει το Viva θα καλύψει μεταξύ άλλων και το κενό του Spark μετά την αποχώρηση της Chevrolet από την Ευρώπη.

Η φωτογραφία που βλέπετε προέρχεται από την Vauxhall που δείχνει το Viva σε σκαρίφημα. Το οποίο Viva θα υπάρχει λανσαριστεί και με τα σήματα της Opel αλλά πιθανότατα με άλλο όνομα (ίσως και Agila) μιας και το Viva έχει συνδεθεί με την Vauxhall.

Οι κινητήρες του θα προέρχονται από τα Adam και Corsa, ενώ οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στην έκθεση της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η βασική έκδοση θα κοστίζει περίπου  8.500 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο με πεντάθυρο ή τρίθυρο αμάξωμα από το επόμενο καλοκαίρι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!