ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Αυστραλίας, η VW έκανε το “1-2-3”

Rally Australia 2014

Το 1-2-3 έκανε η Volkswagen Motorsport στον δέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι…

Στο τρίτο και τελευταίο σκέλος δεν υπήρξαν δράματα στην κορυφή. Ο Sebastien Ogier πήρε τη νίκη, ο Jari-Matti Latvala είχε την παρηγοριά του καλύτερου χρόνου στην power stage ενώ ο Andreas Mikkelsen βρέθηκε για δεύτερο σερί ράλι στο βάθρο. Πλέον η διαφορά ανάμεσα στον Γάλλο πρωταθλητή και τον Φινλανδό teammate του, είναι στους 50 πόντους, με μόνο 75 ακόμα διαθέσιμους. Πλησιάζει λοιπόν στη διατήρηση των σκήπτρων για μία ακόμα σεζόν.

Πίσω από τα Polo R WRC, o Kris Meeke δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον Miko Hirvonen. Ο εργοστασιακός οδηγός της Citroen τιμωρήθηκε με ποινή ενός λεπτού επειδή «έκοψε δρόμο» σε μία στροφή με το DS3 και παρότι αυτό τον έφερε μόλις 4 δέκατα μπροστά από τον Φινλανδό της M-Sport, στην πορεία της ημέρας του ξέφυγε με άνεση. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα και εδώ το πρόγραμμα των αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!