NEA

Νέο βίντεο για την Kawasaki Ninja Η2

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε ένα νέο βίντεο για την επερχόμενη Ninja που θα αποδίδει κοντά στα 300 άλογα. Τελικά, με «κομπρέσορα»!

Ninja H2 Kawasaki Technology Planetary Gear 2Στο σχετικό βίντεο η Kawasaki δίνει περισσότερα στοιχεία για το σύστημα υπερτροφοδότησης της Ninja H2 (δείτε εδώ το προηγούμενο) το οποίο τελικά κινείται από τον στροφαλοφόρο όπως και ένας μηχανικά κινούμενος υπερσυμπιεστής. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές διαφορές από ένα κλασικό «κομπρέσορα» τύπου Roots, καθώς η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται στον στροβιλοσυμπιεστή με γεωμετρία όπως ένας σε τούρμπο καυσαερίων.

Ninja H2 Kawasaki Technology Planetary GearΕπίσης, η κίνηση από τον στροφαλοφόρο περνά με καδένα μέσω ενός πλανητικού μηχανισμού που εφαρμόζεται στην μετάδοση των αεροσκάφων, όπως τονίζει η Kawasaki στο βίντεο που βλέπετε. Όταν στροφαλοφόρος περιστρέφεται στις 14.000 rpm, τότε το γρανάζι μετάδοσης στο κάτω άκρο έχει 16.000 rpm και το πλανητικό πολλαπλασιάζει τις στροφές του στροβιλοσυμπιεστή στις 130.000 rpm.

To Kawasaki Ninja H2 R θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Νοεμβρίου στο Μιλάνο, στην έκθεση EICMA. Μέχρι τότε, θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr και ας θυμηθούμε ξανά το εντυπωσιακό πρωτότυπο J Concept. Απλά δείτε το παρακάτω βίντεο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!