ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντουμπάϊ, κάνει «χρυσούς» τους επιβάτες ΜΜΜ!

5656765 (2)

Η κυβέρνηση παροτρύνει τους πολίτες της μεγαλύτερης πόλη των Εμιράτων να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κληρώνοντας ράβδους χρυσού!

5656765 (1)Όπως έχουμε γράψει, το Ντουμπάϊ αντιμετωπίζει τρομερό κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς η οικονομική ευφορία έχει δώσει τη δυνατότητα στον οιοδήποτε να αποκτήσει και να συντηρεί ένα όχημα. Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον κοσμάκη να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ).

Χαρακτηριστικό είναι πως διαθέτει μέχρι και κλιματισμό σε κάθε στάση λεωφορείων, ενώ ο αρμόδιος Υπουργός εξήγγειλε μέχρι και κληρώσεις με ράβδους χρυσού για όσους αποφασίσουν την 1η Νοεμβρίου να χρησιμοποιήσουν ΜΜΜ! Σύμφωνα με την εφημερίδα Gulf News, για να μπορεί κανείς να συμμετάσχει στην κλήρωση (θα διανεμηθούν 4 κιλά σε ράβδους χρυσού και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 252.000 δολαρίων) θα πρέπει να είναι κάτοχος μηνιαίας κάρτας μετακίνησης. Είναι και αυτό ένα κίνητρο, δε νομίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!