NEA

Συμφωνία συνεργασίας SEAT και Barcelona Global

SEATBCNGlobalagreement1

Η SEAT και η Barcelona Global, μια πλατφόρμα που προέρχεται από ιδιωτική πρωτοβουλία με σκοπό την ανεύρεση ταλέντων και την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας της πόλης της Βαρκελώνης,  υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας και έτσι η Ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί πλέον ενεργό εταιρικό συνεργάτη αυτού του οργανισμού. Ο Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann και ο Πρόεδρος της Barcelona Global Marian Puig, υπέγραψαν την συμφωνία συνεργασίας στα πλαίσια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της SEAT στο Martorell.

Η Barcelona Global είναι ένα ιδιωτικός, ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελείται από 71 εταιρείες και 300 μεμονωμένα μέλη. Αποστολή τους οργανισμού είναι να συμβάλει ενεργά ώστε να κάνει την Βαρκελώνη μια από τις πιο ελκυστικές και ανταγωνιστικές πόλεις στον κόσμο προκειμένου να προσελκύσει και να αναπτύξει νέα ταλέντα, καινοτόμες ιδέες και πρωτοπόρες οικονομικές δραστηριότητες.

Ο Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann υπογράμμισε την σημασία της συνεργασίας μεταξύ SEAT & Barcelona Global λέγοντας «Η SEAT αποτελεί την κύρια βιομηχανική δύναμη της Βαρκελώνης και είμαστε πλήρως συνδεδεμένοι και δεσμευμένοι με την πόλη μας. Για εμάς, η Βαρκελώνη είναι πηγή έμπνευσης και τα μοντέλα μας περιέχουν αυτό το δυναμικό της πνεύμα. Θα συμμετέχουμε ενεργά στον οργανισμό Barcelona Global και θα συμβάλλουμε με την τεχνογνωσία μας στην οικονομική ενίσχυση της πόλης»

Ο Marion Puig συνέχισε λέγοντας, «η ένταξη της SEAT είναι ένα πραγματικό όφελος για τον οργανισμό, καθώς η εταιρεία είναι και θα συνεχίσει και στο μέλλον να είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της πόλης. Η ένωση της SEAT με την Barcelona Global είναι ένα ορόσημο για εμάς καθώς η SEAT αντιπροσωπεύει την βιομηχανική παράδοση, την άριστη και ποιοτική παραγωγή, το παγκόσμιο όραμα, την συνεχή καινοτομία, το ταλέντο και το Μεσογειακό τρόπο ζωής – ένας συνδυασμός αξιών και γεγονότων που σίγουρα προδιαγράφουν ένα πετυχημένο μέλλον».

Μετά την συνάντηση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου περιόδευσαν στους χώρους του εργοστασίου, όπου 2.100 οχήματα κατασκευάζονται καθημερινά και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες των δύο κύριων πυλώνων της SEAT, του Leon και του Ibiza. Το Ibiza φέτος γιόρτασε την παραγωγή πέντε εκατομμυρίων οχημάτων, γεγονός ορόσημο για το πιο αντιπροσωπευτικό μοντέλο της ισπανικής μάρκας που συνέπεσε με τον εορτασμό της 30ης επετείου του. Ο επόμενος σταθμός ήταν το Τεχνικό Κέντρο της SEAT, μια μοναδική εγκατάσταση στην Ισπανία όπου η μάρκα σχεδιάζει και κατασκευάζει τα μοντέλα της που πωλούνται σε περισσότερες από 75 χώρες στον κόσμο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto