NEA

Έρχεται και Renault Twingo RS έως 120 άλογα

RENAULT-TWINGO-RS-1A

Το νέο Twingo που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά θα αποκτήσει και hot έκδοση μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς…

RENAULT-TWINGO-RS-2AΑν αναρωτιέστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ισχύς του τρικύλινδρου τούρμπο κινητήρα των 900 cc, την απάντηση θα μας την δώσει μάλλον το Twingo RS που θα αποδίδει 110-120 άλογα. Ουσιαστικά, θα αποτελέσει μία αναβαθμισμένη εκδοχή (αν και μπορεί τελικά να επικρατήσει η ονομασία GT αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω ισχυρότερη έκδοση) η οποία με ενισχυμένο σασί θα πλαισιώσει τα μεγαλύτερα Clio RS και Megane RS.

RENAULT-TWINGO-RS-3AΈτσι, το ταχύτερο και ισχυρότερο Twingo θα ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από τα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα μπροστά και πίσω καθώς και από τις νέα φούστες στα μαρσπιέ. Φυσικά, η ανάρτηση θα έχει πιο σπορ συνδυασμό με ισχυρότερα φρένα που θα επιβραδύνουν μεγαλύτερους τροχούς, θα υπάρξουν διάφοροι χρωματικοί συνδυασμοί και ειδικές βαφές, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει ανάλογα σπορτίφ αέρας με διαφορετικό τιμόνι, σπορ πίνακα οργάνων και «μπάκετ» καθίσματα. Εδώ να πούμε πως στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και το Smart ForTwo Brabus.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!