NEA

Νέα λιωσίματα από τον Euro NCAP

euro ncap dec 2014 (11)

Το ηλεκτροϋβριδκό Audi Α3 Sportback e-tron καθώς και το ηλεκτρικό Kia Soul EV πέρασαν με επιτυχία από τον τελευταίο γύρο αξιολόγησης του οργανισμού Euro NCAP…

Το Audi A3 Sportback e-tron αξιολογήθηκε από τον Euro NCAP με 82% στην ασφάλεια των ενηλίκων, 66% για τους πεζούς και 78% για τους παιδιά, αποσπώντας συνολικά 5 αστέρια στον . Το Kia Soul EV τα πήγε καλύτερα στην ασφάλεια των ενηλίκων (84%) και στα παιδιά (82%), αλλά οι ειδικοί έκριναν πως η προστασία για τον θώρακα στο πλευρικό τεστ (pole test) δεν ήταν τόσο καλή και για αυτό το ηλεκτρικό Soul (όπως και το συμβατικό) αξιολογήθηκαν με 4 αστέρια.

Πολύ καλά τα πήγε και το Jeep Renegade (το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα μαζί με το νέο Cherokee) καθώς έλαβε πεντάστερη διάκριση με 87% ασφάλεια για τους ενήλικες και 85% για τα παιδιά. Η BMW απέσπασε το βραβείο «Euro NCAP Advanced Reward 2014» για το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος (Pedestrian Warning with City Brake Activation system), ενώ να υπενθυμίσουμε πως το BMW i3 είχε αξιολογηθεί με 4 αστέρια.

euro ncap dec 2014 (12)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!