ΑΓΩΝΕΣ

Αποχώρηση Τομπάζη από την Ferrari

TEST F1/2013

Μαζί με τον Τομπάζη αποχώρησαν ο αρχιμηχανικός Par Fry και ο υπεύθυνος των ελαστικών Hiroide Hamashima…

Αντίθετα δεν επανήλθε ο Ross Brawn, όπως πολύ περίμεναν, καθώς καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή ανέλαβε ο Βρετανός James Allison, που είχε και στο πρόσφατο παρελθόν (2013) εργαστεί στη Ferrari. Oι γνώστες των εσωτερικών της Scuderia λένε πως ούτε με την έλευση του Michael Schumacher στο Maranello δεν είχαν γίνει τόσες αλλαγές στην ομάδα όσες με την παρουσία πια του Sebastian Vettel.

Τώρα αν κάποια από όλα αυτά είναι συμπωματικά θα αποδειχθεί στην πορεία. Γεγονός είναι πάντως πως οι τομές στη δομή της ομάδας είναι μεγάλες, καθώς ο νέος επικεφαλής της Maurizio Arivabene ήθελε και επέβαλλε μια πιο ξεκάθαρη ιεραρχία, με σαφώς καθορισμένες αρμοδιότητες. Θύμα των αλλαγών στη Scuderia ήταν και ο Έλληνας αρχι-σχεδιαστής της Νικόλας Τομπάζης, ο οποίος ήταν στην ομάδα από το 1997, με μια διετή διακοπή από το 2004 έως και το 2006 όταν είχε πάει στη McLaren.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto