NEA

Η Citroen θα συρρικνώσει την γκάμα της

Citroen-Cactus_Concept_2013_1000_345643 (2)

Η γαλλική εταιρία σκοπεύει να μειώσει την γκάμα των μοντέλων της στο μισό, δηλ. στα 7 μοντέλα από τα 14 που είναι μέχρι σήμερα…

Citroen-Cactus_Concept_2013_1000_345643 (1)Ταυτόχρονα με την συρρίκνωση της γκάμας της και την μείωση κόστους, η Citroen θα στοχεύσει σε πιο τολμηρά σχήματα (όπως αυτό του Cactus που γνωρίζει μεγάλη εμπορική απήχηση), ενώ η σειρά DS θα αποστασιοποιηθεί ακόμη περισσότερα από την εικόνα της μάρκας. Και αυτό, διότι η DS θα αποκτήσει μια πιο έντονα premium προσέγγιση, ενώ ανάλογα υψηλότερα θα κινηθεί και η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας με κύριο στόχο την ευρωπαϊκή και κινεζική αγορά.

Citroen_Linda_Jackson.jpgΜε βασικό υποστηρικτή την Linda Jackson, την ισχυρή κυρία και πρόεδρο της Citroen από το καλοκαίρι, οι ιθύνοντες της εταιρίας εξέφρασαν την πρόθεσή τους -και με τη συγκατάθεση του επικεφαλής του ομίλου PSA Carlos Teves- να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στις παραδοσιακές αξίες της μάρκας. Αξίες όπως η μεγαλύτερη άνεση και από πλευράς χώρων, η οποία θα επιτευχθεί με αερόσακους στην οροφή που απελευθερώνουν πολύτιμα εκατοστά ή με ενιαίο εμπρός κάθισμα, καθώς και η υιοθέτηση «πρακτικής» τεχνολογίας, όπως οι οθόνες αφής. Όλα αυτά με τους Γάλλους να σχεδιάζουν ένα νέο μικρότερο Cactus (διαβάστε την σχετική δοκιμή).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!