NEA

Ένα Subaru για το Gran Turismo 6

SUBARU-VIZIV-GT-Vision-Gran-Turismo-1

Μετά και από προτροπή της Sony, οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων εισάγουν το δικό τους virtual μοντέλο για το γνωστό βιντεοπαιχνίδι…

To Viziv GT Vision Gran Turismο είχε παρουσιαστεί πριν από μερικούς μήνες και από την πρόσφατη γιορτινή αναβάθμιση περιλαμβάνεται στο Gran Turismo 6 (μαζί με το εντυπωσιακό Mazda LM55 και διάφορα άλλα εικονικά αγωνιστικά). H πρόταση της Subaru, αισθητικά βασίζεται στο πρωτότυπο Viziv 2 που είχε παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρεία στην τελευταία έκθεση της Γενεύης.

Η ιδιαιτερότητα του εικονικού αγωνιστικού είναι το αμάξωμά του τύπου Shooting Brake, ενώ κατά τα άλλα διαθέτει όλα όσα πρέπει. Με λίγα λόγια έχει εμφάνιση «τούμπανο», φουσκωμένα φτερά, μεγάλα αεροδυναμικά βοηθήματα, πολύ ανθρακόνημα και πολλά άλογα. Συγκεκριμένα, 600 άλογα και 800 Nm ροπής από έναν τούρμπο 2-λιτρο boxer σε συνδυασμό με 2 ηλεκτροκινητήρες -έναν σε κάθε άξονα- συνθέτοντας το σήματα κατατεθέν της Subaru: την τετρακίνηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!