NEA

Νέα Z3 ετοιμάζει η BMW

BMW-Zagato_Coupe_Concept_2012_1000 (1)

Η νέα Ζ3 θα βασιστεί στα μηχανικά μέρη της επόμενης γενιάς του Toyota GT86. Και έχει συνέχεια, από την μικρότερη Z1 έως την Z5!

BMW-Z4_2010_1600x1000Από την στιγμή που η BMW με την Toyota έδωσαν τα χέρια, η παραγωγή της Ζ5 (η Supra για την Toyota) είναι πολύ πιθανή και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ένα πλαίσιο παρόμοιο με του i8 (δηλ. από ανθρακονήματα). Από εκεί και έπειτα, το πιο πιθανό είναι να υιοθετηθεί η υβριδική διάταξη της Supra με τούρμπο κινητήρα, δύο ηλεκτροκινητήρες και μέγιστη ισχύ πάνω από 350 άλογα.

BMW-Z3-NEW-2Πιο «γήινη» αναμένεται να είναι η νέα Z3 η οποία θα αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό δείγμα γραφής της συνεργασίας της BMW με την Toyota και ως εκ τούτου θα μοιράζεται το πλαίσιό της με τη νέα γενιά του GΤ86. Μάλιστα θα παρουσιαστούν πάνω κάτω την ίδια χρονική περίοδο (περίπου το 2017), ενώ η εμφάνιση της νέας Ζ3 θα υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο 328 Hommage (που αν μη τι άλλο έχει ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ).

BMW-Zagato_Coupe_Concept_2012_1000 (2)Τα πλάνα της BMW δεν σταματούν εκεί καθώς φήμες θέλουν την βαυαρική εταιρία να εξελίσσει τη Ζ1 -θυμάστε την παλιά BMW Z1;-, ένα προσθιοκίνητο roadster που θα χρησιμοποιεί το πλαίσιο αλλά και τους κινητήρες του νέου Mini αλλά και της επόμενης γενιάς της σειράς 1. Στην ίδια συνταγή αναμένεται να βασιστεί και ένα πιθανό επερχόμενο roadster για την Mini με το κουκούλι του γοητευτικού Roadster Superleggera.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!