NEA

Πως θα είναι το Fiat 500 Plus;

Fiat 500 Plus

Μερικούς μήνες προτού το Punto περάσει στο χρονοντούλαπο, ένας ειδικός στο photoshop από την RM Design φαντάζεται πως μπορεί να είναι το διάδοχο μοντέλο…

Περίπου ένα χρόνο πριν τον τερματισμό της παραγωγής του Punto, η γκάμα της Fiat αναμένεται να διευρυνθεί και να χριστεί γύρω από το 500, όπως έχουμε γράψει σε σχετικό άρθρο. Σύμφωνα με τo πεντάετές πλάνο της ιταλικής εταιρίας, το Fiat 500 Plus θα εμφανιστεί το 2016 για να αντικαταστήσει το Punto και να πλαισιώσει τα 500, 500L και 500X.

Fiat five year planΤο 500 Plus θα γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στα παραπάνω μοντέλα, ενώ την ίδια χρονιά θα μπει στην παραγωγή ένα μικρομεσαίο μοντέλα στα σταθμά του Stilo, το 2017 θα ένα κόμπακτ crossover, ενώ το 2018 το νέο Panda. Αυτό, βέβαια, που θα πρέπει να επανεξετάσουν στην Fiat κάποια στιγμή είναι και η αναβάθμιση των κινητήρων τους, τόσο των ντίζελ αλλά ειδικότερα των μικρών βενζινοκινητήρων μετά την έντονη κριτική που έχει δεχθεί ο δικύλινδρος TwinAir.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!