NEA

Πότε έρχεται το νέο Mitsubishi Lancer;

Mitsubishi-Lancer-rendering-2 (2)

To νέο Lancer θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο και θα χρησιμοποιεί κοινά μηχανικά μέρη από μοντέλα των Renault-Nissan. Αυτή την φορά, δίχως έκδοση Evolution…

Mitsubishi-Lancer-rendering-2 (1)Στο νέο L200 που θα δούμε σε περίπου 1-2 χρόνια θα βασίζεται και ένα pick-up της Fiat, ενώ ήδη είναι γνωστό πως η νέα γενιά κόμπακτ σεντάν της Mitsubishi θα βασίζεται σε μηχανικά μέρη και πλατφόρμες των Renault-Nissan. Βλέπετε, η Mitsubishi αναζητά εδώ και καιρό συνεργασίες με ευρωπαϊκούς κατασκευαστές, ώστε τα μοντέλα της να παραμένουν ανταγωνιστικά και παράλληλα να μειώνεται το κατασκευαστικό κόστος με όφελος για τον τελικό καταναλωτή. Το νέο Lancer (αν τελικά διατηρηθεί η ίδια ονομασία, μία δυναμική εκδοχή μας δίνει ο μετρ Theophilus Chin) θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να συνδυάζει τις προδιαγραφές διαφόρων αγορών ανά τον κόσμο.

Κάτι τέτοιο δεν είναι και το καλύτερο, ειδικά στην πολύ απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά με τα ποιοτικότερα κριτήρια, τους ντίζελ κινητήρες και την τάση του downsizing. Γενικότερα, οι ιθύνοντες της Mitsubishi δεν καλοβλέπουν και τόσο την δύσκολη ευρωπαϊκή αγορά, παρόλο που διαθέτουν αξιόλογα μοντέλα όπως είναι το ASX (φιλότιμο το Space Star, αλλά δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στην ανταγωνιστική κατηγορία του). Επίσης, μία σημαντική νέα σελίδα στην ιστορία της μάρκας αναμένεται να είναι το νέο Evo που δεν θα συνδέεται πλέον με το Lancer, και θα έχει crossover προσέγγιση και στιλ, όπως έχουμε γράψει σε σχετικό άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!