NEA

Chevrolet Bolt EV, ο αντίπαλος του BMW i3;

Στο Detroit η αμερικανική εταιρία παρουσιάζει ένα ηλεκτροκίνητο concept το οποίο όταν περάσει στην παραγωγή θα κοστίζει 30.000 δολάρια και θα έχει 320 km αυτονομία!

Το Bolt EV (έξυπνη ονομασία όταν το συσχετίσεις με το Volt) τραβά την προσοχή καθώς έχει ότι θα ήθελε κανείς από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο: α) μεγάλη αυτονομία που ξεπερνά τα 300 km, και β) χαμηλή τιμή πώλησης στα 30.000 δολάρια. Βέβαια, στις παραπάνω δύο προϋποθέσεις στοχεύει η Chevrolet για το επερχόμενο μοντέλο παραγωγής της και μένει να δούμε κατά πόσο θα τις ακολουθήσει…

Τώρα, σχετικά με το Bolt EV δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο με την τεχνολογία του αυτοκινήτου, μήτε για την συστοιχία των μπαταριών, η οποία προφανώς και είναι το κλειδί της επιτυχίας. Από πλευράς αισθητικής, πάντως, το πεντάθυρο αμάξωμα δείχνει συμπαθητικό, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί το μινιμάλ στοιχείο, με καθαρή άποψη και μία πολυλειτουργική οθόνη αφής στο κέντρο από την οποία θα ρυθμίζονται τα περισσότερα συστήματα. Και κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα ακούσουμε νέα για την παραγωγή του Bolt EV, καθώς η Chevrolet επιθυμεί διακαώς ένα κόμπακτ ηλεκτρικό που θα αποσπάσει μέρος της επιτυχίας του BMW i3.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!