NEA

Στα χνάρια του A7 Sportback το νέο Q6

Audi Q6 rendering (1)

Πέρα από τα κόμπακτ SUV, μία ακόμη αναπτυσσόμενη κατηγορία για τους λιγότερους είναι αυτή την κουπέ…

Audi Q6 rendering (2)Τα κουπέ SUV αυξάνονται συνεχώς και μετά την απάντηση της Mercedes-Benz προς την BMW (με την GLE προς την X6, αντίστοιχα), στο παιχνίδι αναμένεται να μπει στα επόμενα χρόνια και η Audi με το Q6 (μην εκπλαγείτε αν ονομάζεται και Q8). Κάτι που είχε προαναγγείλει ο επικεφαλής της εταιρείας Rupert Stadler σε συνέντευξή του στο βρετανικό Autocar λέγοντας «…μπορώ να φανταστώ ένα μοντέλο μεταξύ του Q5 και του Q7, με εμφάνιση κουπέ και τετρακίνηση».

Βασισμένος, ίσως, στα λόγια του Stadler ο συνήθης ύποπτος Theophilus Chin εικάζει πως μπορεί να είναι το επερχόμενο Q6 με εικόνες που δείχνουν μία απόλυτα ρεαλιστική και υλοποιήσιμη προσέγγιση (ίσως το ύψος του αμαξώματος θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο). Η οποία δανείζεται αρκετά αισθητικά στοιχεία από τα Sportback της μάρκας -και πιο συγκεκριμένα το A7-, όπως πιθανότατα θα προσανατολισθεί και το σχεδιαστικό τμήμα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!