NEA

Τούρμπο 1.000άρης κινητήρας και 7-τάχυτο κιβώτιο από την Kia

2015 Kia cee'd hatchback GT Line (1)

Η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε τη νέα έκδοση Kia cee’d GT Line με υπερτροφοδοτούμενου τρικύλινδρο μοτέρ 1.000 cc με 120 άλογα…

Kia 1.0-liter three-cylinder Kappa engineΗ εποχή των μικρών τούρμπο κινητήρων για την Kia -και την Hyundai– ξεκινά από το cee’d SW GT Line που θα παρουσιαστεί στην Γενεύη και θα λανσαριστεί στις αγορές τέλη του χρόνου. Ο νέος τρικύλινδρος τούρμπο κινητήρα 1.000 cc με 120 PS και 172 Nm θα τοποθετηθεί και στις υπόλοιπες εκδόσεις αμαξωμάτων του cee’d, ενώ αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα της Kia καθώς και της Hyundai.

Η νέα έκδοση GT Line θα τοποθετείται ανάμεσα στις ατμοσφαιρικές βενζίνης και στην κορυφαία GT με τον 1.600άρη που αποδίδει 204 άλογα. Αναβαθμισμένος είναι και ο ντίζελ 1.6 CRDi με 133 PS και 285 Nm (αντί 128 και 265), ενώ το διπλοσύμπλεκτο 7άρι αυτόματο κιβώτιο που είχε κάνει πρεμιέρα στο facelift Hyundai i30, συνδυάζεται αποκλειστικά με τον εν λόγω πετρελαιοκινητήρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!