NEA

Νέα Fabia Monte Carlo και επετειακά Skoda

Skoda Fabia Monte Carlo (1)

Στην ελβετική έκθεση η Skoda θα παρουσιάσει μία ειδική έκδοση για τη Fabia, καθώς και νέες εξοπλιστικές για τις επέτειούς της τσέχικης εταιρίας…

Skoda Fabia Monte Carlo (2)Στη Γενεύη, εκτός από το ολοκαίνουργιο Superb και την πιο γρήγορη Octavia της ιστορίας, την RS230, θα υπάρχει και η πιο σπορ εκδοχή της νέας Fabia, η Monte Carlo. Η οποία ξεχωρίζει από τα μαύρα στοιχεία του αμαξώματος -μάσκα, καθρέφτες, κάτω μέρος προφυλακτήρων και φούστες- τις ζάντες των 16 ή των 17 ιντσών, καθώς και τη μαύρη μεσαία κολώνα, που είναι αναπόσπαστο στοιχείο αναγνώρισης των Monte Carlo. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα, διαφορετικό τιμόνι και ειδικές επενδύσεις, ενώ η νέα Skoda Fabia Monte Carlo θα είναι, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, διαθέσιμη και ως στέισον.

Skoda Yeti Fabia Octavia and Rapid EditionΦέτος η Skoda θα συμπληρώσει την 120η επέτειό της καθώς και 110 χρόνια από την έναρξη της παραγωγής αυτοκινήτων στο εργοστάσιο Mladá Boleslav. Για να γιορτάσει αυτά τα δύο μεγάλα γεγονότα, στη Γενεύη θα παρουσιάσει μια νέα σειρά εξοπλισμού που θα αφορά στα Fabia, Rapid, Octavia, καθώς και στο εκτός δρόμου Yeti. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις Edition θα ξεχωρίζουν από τους καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, τις δίχρωμες ζάντες, τους προβολείς ομίχλης, το πακέτο Sunset που περιλαμβάνει φιμέ πίσω παράθυρα, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, στην λαβή του χειρόφρενου κ.α.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!