NEA

MINI Clubman VGT στην Γενεύη

Η Mini θα παρουσιάσει στην Γενεύη ένα πρωτότυπο Clubman, όσο και φανταστικό Clubman με ισχύ στα 395 άλογα!

Mini-Clubman-Vision-Gran-Turismo-1Το Mini Vision Gran Turismo προφανώς και να προϊδεάζει ότι πρόκειται για ένα εικονικό concept που μπορεί να απολαύσει οποιοσδήποτε στο πρόσφατο update του Gran Turismo 6 της Sony. Πάντως, όσοι βρεθούν στο σαλόνι της Γενεύης θα μπορέσουν να το δουν με… σάρκα και οστά σε μία προχωρημένη και υπερβολική εκδοχή με επιμηκυμένες συρόμενες πίσω πόρτες, διπλή αεροτομή, με LED σήματος «X», 22άρες δίχρωμες ζάντες και άλλες εξεζητημένες επεμβάσεις.

Mini-Clubman-Vision-Gran-Turismo-3Κάτω από το καπό του εικονικού Mini βρίσκεται ένας κινητήρας που αποδίδει 395 άλογα με εξατάχυτο σειραϊκό κιβώτιο και φουλ τετρακίνηση. Σύμφωνα με την Mini το 0-100 είναι στα 3,5 sec με τελική στα 290 km/h. Φυσικά, όλα αυτά στο εικονικό κόσμο που προσφέρει αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας -από ένα σημείο και μετά, ίσως και αποβλάκωσης;- η δημοφιλής παιχνιδομηχανή Playstation της Sony.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!