NEA

Εξάτροχα Defender από την Kahn Design

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6 Concept 1

Στην Γενεύη η Kahn Design θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό concept που αφορά σε τριαξονικά Land Rover Defender…

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6 ConceptΤο Defender μπορεί να πέρασε στην ιστορία αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει ειδικούς στον χώρο της μεταποίησης από το να παρουσιάζουν ειδικά projects. Ένα από αυτά είναι το  πρωτότυπο Flying Huntsman 110 WB 6×6 που βασίζεται σε ένα Defender 110 και κατά μία έννοια θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντίπαλο της Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 (διαβάστε εδώ για την G500 4×16).

Πέρα από το επιμηκυμένο αμάξωμα και τον επιπλέον άξονα, ως ένα κορυφαίο 4×4 διαθέτει κοντές σχέσεις με κλειδωμένα διαφορικά, αναβαθμισμένη ανάρτηση και φρένα, ενώ προαιρετικά μπορούν να υπάρξουν ενισχύσεις και έξτρα θωρακίσεις στο κάτω μέρος του πλαισίου. Τη κίνηση αναλαμβάνει ο γνωστός LS3 της GM (V8 με 6.000 cc και 435 PS) που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Σε σχέση με το συμβατικό Defender, στο πρωτότυπο 6×6 το εμπρός μέρος έχει επιμηκυνθεί κατά 400 mm, η πίσω καμπίνα κατά 800 mm ενώ στο πλάτος έχουν προστεθεί 150 mm. Από πλευράς εμφάνισης, το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και η Kahn Design σκοπεύει να προχωρήσει στην περιορισμένη παραγωγή έως 5 διαφορετικών εκδόσεων με 4 ή 6 τροχούς. Περισσότερες φωτογραφίες θα έχουμε να σας παρουσιάσουμε με το ντεμπούτο του αυτοκινήτου στην Γενεύη, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!