NEA

Χάρμα οφθαλμών η Carrozzeria Touring Superleggera Lusso

Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso (4)

H Berlinetta Lusso είναι ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν στην Γενεύη επιβεβαιώνοντας ένα πράγμα…

Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso (1)Ποιο είναι αυτό; Πως ότι ζόρια και αν τραβά η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, αυτό που ποτέ δεν πρόκειται να απωλέσει είναι η μοναδική φινέτσα. Η οποία αποτυπώνεται από την Carrozzeria Touring Superleggera στο πολύ όμορφο GT μοντέλο που βασίζεται στο πλαίσιο της Ferrari F12 Berlinetta. Σχεδιαστικά ξεχωρίζει από τα ρετρό στοιχεία και το ριζικά διαφοροποιημένο αμάξωμα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν μικρότερης έκτασης επεμβάσεις, επίσης έχουν ένα νοσταλγικό στιλ, όπως διαφαίνεται από τα καθίσματα.

Προς το παρόν οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από διαρροή και αναμένονται τα επίσημα στοιχεία. Πάντως, το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιείται ο V12 των 6.200 cc της F12 Berlinetta που αποδίδει 740 άλογα και 690 Nm με την ισχύ να περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Ανάλογα… φινετσάτες αναμένονται και οι επιδόσεις με το 0-100 να βρίσκεται λίγο πάνω από τα 3 sec και την τελική να ξεπερνά τα 340 km/h. Υπενθυμίζεται πως η Carrozzeria έχει δημιουργήσει και την απίθανη Alfa Disco Volante!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!