NEA

Brabus Smart Fortwo Tailor Made για την Γενεύη

smart BRABUS tailor made 2015

Το Brabus Smart Fortwo που παρουσιάζεται στην έκθεση της Γενεύης φέρει τον κωδικό Tailor Made…

Smart-Brabus-Tailor-Made (2)Και αυτό διότι έχει την εμφάνιση της κορυφαίας σπορ έκδοσης της νέας γενιάς του απόλυτου αυτοκινήτου πόλης, χωρίς όμως αυτή να συνδυάζεται και με πιο δυνατό κινητήρα. Έτσι λοιπόν το Brabus Smart Fortwo Tailor Made έχει κυρίως άλλες φούστες και μια τοποθετημένη στο μέσο του προφυλακτήρα εξάτμιση, ενώ υπάρχουν και άλλες ζάντες καθώς και ιδιαίτερα χρώματα για το αμάξωμα.

Επεμβάσεις και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό, ενώ όλα αυτά είναι φυσικά παρόντα και στο Brabus Smart Fortwo χωρίς το Tailor Made, που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2015. Σε αυτό ο τρικύλινδρος turbo των 900 cc που αποδίδει κανονικά 90 PS και 135 Nm θα ανέβει στους 110 ενδεχόμενα και στους 120 PS.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!