NEA

Το πρωτότυπο Hexa της Tata

TATA-HEXA-CONCEPT-1

Η βάση του πρωτότυπου Hexa είναι το πλαίσιο που η Tata ονομάζει Aria και το οποίο χρησιμοποιείται και για ένα πικ-απ…

TATA-HEXA-CONCEPT-3Η Tata είναι παρούσα στη Γενεύη και στο περίπτερό της το βασικό έκθεμα είναι το πρωτότυπο ενός μεγάλου 6θέσιου SUV με αρκετά σύγχρονη εμφάνιση. Η οποία μάλιστα δεν δείχνει να μοιάζει με κάποιο γνωστό μοντέλο ευρωπαϊκής ή ιαπωνικής προέλευσης. Ούτε καν με κάποιο Land Rover, έστω και παλαιότερο, μιας και η βρετανική εταιρεία, όπως και η Jaguar, ανήκει στον όμιλο της Tata.

TATA-HEXA-CONCEPT-2Το Hexa -το όνομα ομολογουμένως δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο- κινείται από έναν πετρελαιοκινητήρα 2.200 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 154 Nm και 400 Nm ροπής από τις 1.700 έως τις 2.700 rpm, ενώ μπορεί προαιρετικά να συνδυαστεί και με ένα σύστημα τετρακίνησης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!