ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Jeremy Clarkson σε διαθεσιμότητα… και απόλυση!

JEREMY-CLARKSON-2

Το BBC ανακοίνωσε πως ο βασικός παρουσιαστής της πιο διάσημης εκπομπής αυτοκινήτου στον κόσμο, του TopGear, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και πως δεν θα προβληθεί το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας την Κυριακή. Και όλα δείχνουν πως οδεύει προς απόλυση (επιτέλους!)…

JEREMY-CLARKSON-1Ο λόγος είναι μια έρευνα για ρατσιστική συμπεριφορά του μέσω δηλώσεων, καθώς κατά καιρούς ο Clarkson, ο οποίος έχει κάνει την πρόκληση μέρος του επαγγελματικού του προφίλ έχει στραφεί εναντίον αρκετών λαών, των Ελλήνων μη εξαιρουμένων. Μάλιστα την τελευταία φορά που είχε στραφεί με σχόλια ενάντια στην Ελλάδα ήμουν ο διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού TopGear και είχα εκδηλώσει την πρόθεσή μου στους Άγγλους συναδέλφους να σταματήσω τη δημοσίευση της στήλης του.

JEREMY-CLARKSON-3Η διαθεσιμότητα δεν αφορά κανέναν άλλο πλην του Clarkson, συμπεριλαμβανομένων των συμπαρουσιαστών του Hammond και May, ενώ εκφράζονται φόβοι πως αυτό μπορεί να είναι και το κύκνειο άσμα της δημοφιλούς εκπομπής. Η οποία έχει αποδειχθεί χρυσοφόρα, όπως έχουμε γράψει και για τους τρεις παρουσιαστές της. Στη συνέχεια απολαύστε μερικές από τις προκλητικές δηλώσεις του Jeremy Clarkson:

  • Για τους υπαλλήλους του Δημοσίου τομέα: «Θα τους σκότωνα όλους. Θα τους έπαιρνα έξω και θα τους εκτελούσα, έναν-έναν, μπροστά στις οικογένειές τους.
  • Δεν καταλαβαίνω της λωρίδες για τα λεωφορεία. Γιατί οι φτωχοί να μπορούν να πηγαίνουν γρηγορότερα κάπου, απ’ ό,τι εγώ;
  • Ο μόνος λόγος που οι Άραβες και οι Εβραίοι, κατάφεραν να διατηρήσουν τον άθλιο μικρό πόλεμό τους για 50 χρόνια, είναι επειδή δεν βρέχει εκεί κάτω. Αν οι μεταπολεμικές δυνάμεις τοποθετούσαν το Ισραήλ στο Μάντσεστερ, δεν θα είχαν καμία αιματοχυσία.
  • Κοντέ άνθρωπε. Όταν τελειώσεις να οδηγείς το αμάξι, κάνε πίσω το γ@μημένο κάθισμα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να το χρησιμοποιούν μετά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button