NEA

Νέο SUV από την Citroen;

CITROEN-AIRCROSS

Στις 8 Απριλίου η γαλλική εταιρία έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει ένα νέο concept που θα τοποθετείται στην κατηγορία των κόμπακτ μοντέλων…

Η φωτογραφία που βλέπετε προέρχεται από το περιοδικό Automobile και όπως φαίνεται η Citroen είναι θέμα χρόνου πότε θα αποκτήσει ένα δικό της μοντέλο για να αντιμετωπίσει τα Nissan Qashqai, Renault Kadjar κ.α. Εκτός απροόπτου το νέο SUV θα ονομάζεται Aircross Concept, θα έχει ιδιαίτερο σχήμα και θα υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το μικρότερό του C4 Cactus που θεωρείται ήδη επιτυχημένο.

Αν η φωτογραφία είναι αληθινή, τότε το χαρακτηριστικό αισθητικό στοιχείο του Aircross Concept είναι οι διπλοί προβολείς, που διχοτομούνται από τη μάσκα, με το πάνω μέρος να φιλοξενεί τα φλας. Η Citroen πάντως έχει χαρακτηρίσει το καινούργιο της πρωτότυπο και ως κάμερα σε τροχούς, γεγονός που αποτελεί μάλλον ένδειξη για κάποιο σύστημα ασφαλείας με κάμερες που θα διαθέτει. Περισσότερα στις 8 Απριλίου, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!