NEA

Σπάει τα χρονόμετρα το SCG 003 Competizione

SCG 003 Competizione (13)

To SCG 003 αποδείχτηκε τόσο γρήγορο στο Nurburgring που ξεπέρασε ακόμη και το ρεκόρ της Pagani Zonda R!

SCG 003 Competizione (11)Μέσω του Instagram o δισεκατομμυριούχος James Glickenhaus ανακοίνωσε πως η αγωνιστική έκδοση του Glickenhaus SCG 003 C έσπασε το ρεκόρ στο Nürburgring για αυτοκίνητα μη ευρείας παραγωγής και μόνο για την πίστα. Σύμφωνα πάντα με τον Glickenhaus, κατά την επίτευξη του ρεκόρ η απόδοση του κινητήρα ήταν μειωμένη και το βάρος αυξημένο, λόγω των προδιαγραφών της αγωνιστικής έκδοσης, πράγμα που σημαίνει πως η έκδοση δρόμου που δεν υπόκειται σε περιορισμούς μπορεί να πετύχει το 6:30.

SCG 003 Competizione (12)Αυτό που μένει είναι να υπάρξει και μία σχετική επίσημη πιστοποίηση με την εξαιρετική αεροδυναμική και τον δυνατό με διπλό turbo V6 των 3.500 cc που αποδίδει 573 PS / 700 Nm (στους πίσω τροχούς, μέσω σειραϊκού κιβωτίου). Τώρα, το πόσο γρήγορο είναι το SCG 003 C, αυτό φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που έχει γυριστεί στην διάρκεια δοκιμών στην πίστα της Vallelunga.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!