NEA

Mercedes-Benz GLC Coupe Concept και επισήμως

Mercedes-Benz Concept GLC Coupe (1)

Μετά από κάποια σκίτσα και κάποιες διαρροές έφτασε και η ώρα της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου που θα αντιμετωπίσει την BMW X4!

Αν και το συγκεκριμένο που βλέπετε στην οθόνη σας είναι ένα πρωτότυπο που θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Σαγκάης, το μοντέλο που θα περάσει στην παραγωγή προς τα τέλη του έτους θα διαφέρει ελάχιστα (με εξαίρεση κάποιες υπερβολές όπως οι τετραπλές απολήξεις). Έτσι, η GLC Coupe θα τοποθετείται κάτω από την GLE Coupe (που βασίζεται στη νέα GLE, την πρώην M-Class) και αυτόματα η Mercedes-Benz έχει την απάντηση απέναντι στις αντίπαλες X6 και Χ4 της BMW. Παράλληλα, η GLC Coupe προλογίζει τον διάδοχο της GLK, που θα μετονομαστεί σε GLC και θα διαθέτει αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες.

Τώρα, η πρωτότυπη GLC Coupe έχει μήκος 4,73 μέτρα και βασίζεται σε μεταξόνιο 2,83 μέτρων της πλατφόρμας MRA (με αλουμινένια διπλά ψαλίδια μπροστά και πολλαπλούς πίσω), με τα φωτιστικά σώματα να είναι φουλ LED και το τετράθυρο αμάξωμα να χαρακτηρίζεται από την έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος. Το GLC Coupe Concept εξοπλίζεται με V6 bi-turbo κινητήρα 3.000 cc που αποδίδει 367 PS και 520 Nm. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και την μετάδοση στους τέσσερις τροχούς αναλαμβάνει το σύστημα 4MATIC.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!