NEA

Τι θα παρουσιάσει στο Woerthersee η Skoda;

Skoda Fabia Combi R5 concept (1)

Στο καθιερωμένο πλέον φεστιβάλ του VW Group στην Αυστρία η Skoda θα παρουσιάσει ένα βάγκον αγωνιστικό και ένα αγροτικό Fabia!

Skoda Fabia Combi R5 concept (2)Στο Woerthersee η Skoda θα παρουσιάσει το νέο της αγωνιστικό, τη Fabia R5 ως στέισον και μάλιστα με μια πολύ ιδιαίτερη και χαρακτηριστική βαφή. Σε σχέση με τις «πολιτικές» εκδοχές του μοντέλου ο εμπρός προφυλακτήρας αλλά και η πιο φαρδιά μάσκα του εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα δυναμική εικόνα, σε συνδυασμό βέβαια με πιο φαρδιά φτερά. Φυσικά δεν λείπει ούτε μια μεγάλη πίσω αεροτομή, ούτε και οι μεγάλες ζάντες των 18 ιντσών, ενώ ο κινητήρας της Skoda Fabia R5 Combi είναι ένας 1.600 turbo, που κινεί όλους τους τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου 5 σχέσεων.

Skoda FUNstar (10)Δίπλα στο Fabia Combi R5 θα παρουσιαστεί το… αγροτικό Funstar που βασίζεται στην απλή εκδοχή του νέου Fabia και πέρα από την καρότσα ξεχωρίζει από τις πράσινο-γκρίζες ζάντες 18’’ και το καπό με τις εισαγωγές του αέρα. Κάτω από το τελευταίο υπάρχει ένας 1.2 TSI με κιβώτιο DSG, αν και η σπουδαστική ομάδα της Skoda ήθελε να τοποθετήσει έναν μεγαλύτερο 1.8 TSI, που τελικά δεν χωρούσε. Το concept διαθέτει μέχρι και προτζέκτορες LED που σχηματίζουν το logo της εταιρίας, ενώ η διθέσια καμπίνα διαθέτει από πλήρη διασύνδεση με smartphone έως ένα υπογούφερ 200 watt που συνδυάζεται με το ηχοσύστημα συνολικής ισχύος 1.400 watt!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!