NEA

Θα υπάρξει υβριδική Porsche 911;

Porsche 911 GT3 R Hybrid pictured

Μέχρι τα τέλη του έτους οι ιθύνοντες της εταιρίας θα έχουν καταλήξει αν θα προχωρήσουν στην ευρεία παραγωγή μίας plug-in εκδοχής της 911…

Πέρα από την υβριδική 911 GT3 με την τεχνολογία μηχανικού σφόνδυλου, η Porsche θέλει να εντάξει στα επόμενα χρόνια μία 911 που θα μπαίνει και στην πρίζα, σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν ο CEO της Porsche Matthias Muller όταν δήλωσε στο Automotive News «πως όλα μας τα μοντέλα θα μπορούσαν να είναι plug-in μέχρι τα τέλη της δεκαετίας».

Με άλλα λόγια η γερμανική εταιρία επιθυμεί μία λιγότερο εξεζητημένη λύση από εκείνη του flywheel που θα είναι απλούστερη κατασκευαστικά και θα προσφέρει καθαρή ηλεκτροκίνητη αυτονομία σε συνδυασμό με την υβριδική κίνηση. Προς το παρόν η Porsche έχει στην γκάμα της τρία plug-in μοντέλα, την 918 Spyder, την Panamera S E-Hybrid και την Cayenne S E-Hybrid.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!