NEA

Νέο Audi SQ7 με ντίζελ V8 και τριπλό τούρμπο!

Audi Q7

Το μεγάλο SUV της Audi θα αποκτήσει μια γρήγορη έκδοση πετρελαίου, κατά αντιστοιχία με το SQ5, που θα αποδίδει 400+ άλογα!

Audi Q7Το SQ7 που θα κυκλοφορήσει το 2016 θα ξεχωρίζει από κάποια διακριτικά αεροδυναμικά βοηθήματα, μαζί με μεγάλους τροχούς (στις φωτό φαίνεται απλή TDI έκδοση), ενώ ανάλογα θα διαφοροποιείται και στο εσωτερικό του που αναμένεται να έχει και καθίσματα τύπου μπάκετ. Το ενδιαφέρον στο ισχυρότερο ντίζελ νέο Audi Q7 μετατοπίζεται κάτω από το καπό όπου θα υπάρχει ένας μεγάλος V8 πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 4.000 cc με το σύστημα υπερτροφοδότησης να διαθέτει σε επικουρικό ρόλο και ηλεκτρικό κομπρεσοράκι (όπως στον V6 3.0 του RS5 TDI-e concept). Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως συνολικά θα υπάρχουν 3 τούρμπο, εκ των οποίων τα δύο θα είναι συμβατικά καυσαερίων και το τρίτο ηλεκτρικό. Όσο για την συνολική ισχύ αυτή θα ξεπερνά τα 400 άλογα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!