ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μαχητικά τζετ σε αγωνιστικά χρώματα

FIGHTER-JET-RACING-OUTFIT-3-Aero-L-39-Caterham

Συνήθως τα πολεμικά αεροπλάνα είναι βαμμένα σε μονότονα χρώματα, κυρίως αποχρώσεις του γκρι, που ναι μεν εξασφαλίζουν την «απόκρυψή» τους στους ουρανούς, αλλά από την άλλη δεν παύουν να είναι βαρετά.

Για να κάνουν λοιπόν γνωστά μαχητικά τζετ, αλλά και πιο παλιά αεροσκάφη που έγραψαν τη δική τους ιστορία στους Παγκόσμιους Πολέμους, πιο ενδιαφέροντα οπτικά οι σπεσιαλίστες της Clavework Graphics τα έβαψαν στα χρώματα τόσο μονοθεσίων της Φόρμουλα 1 όσο και αγωνιστικών του WRC.

Δείτε τα και θα συμφωνήσετε μαζί μας πως κλασικές εμφανίσεις, όπως αυτές της Jοhn Player Special που βλέπαμε στις Lotus F1 της δεκαετία του ’80, ή της Alitalia στις Lancia του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι ή της Benetton F1 του ’90 ταιριάζουν μια χαρά και στα μαχητικά. Σε κάποιες περιπτώσεις οι σχεδιαστές της Clavework Graphics ταίριαξαν την εθνικότητα της αγωνιστικής ομάδας με αυτήν του πολεμικού αεροσκάφους, σε άλλες πάλι, όπως θα δείτε όχι.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button