NEA

Lifestyle έκδοση για το Toyota Aygo

TOYOTA-AYGO-X-CITE-2

H νέα έκδοση X-Cite του Toyota Aygo είναι η πιο πρόσφατη και έχει έντονα lifestyle προσανατολισμό με χρωματικές εναλλαγές…

TOYOTA-AYGO-X-CITE-3Η γκάμα του Toyota Aygo εμπλουτίζεται με την έκδοση X-Cite, με κυανό αμάξωμα που συνδυάζεται με λεπτομέρειες σε piano black, ενώ με επιπλέον χρέωση τόσο η οροφή όσο και οι μεσαίες κολώνες μπορούν να είναι μαύρες. Η διχρωμία υπάρχει και στο εσωτερικό, ενώ κινητήρας εξακολουθεί να είναι ο 3κύλινδρος των 1.000 κυβικών με τα 69 άλογα.

TOYOTA-AYGO-X-CITE-4Παράλληλα ο εξοπλισμός ασφαλείας του μικρού Toyota μπορεί πλέον να περιλαμβάνει τόσο σύστημα προειδοποίησης λωρίδας όσο και αποφυγής σύγκρουσης που φρενάρει μόνο του το αυτοκίνητο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!