NEA

Suzuki: Νέος 2-κύλινδρος ντίζελ 800 cc για το Celerio

suzuki-maruti-diesel ddis 125 celerio (1)

H ιαπωνική εταιρία παρουσίασε τον μικρότερο ντίζελ που έχει κατασκευάσει ποτέ, και γενικότερα έναν από τους μικρότερους πετρελαιοκινητήρες της αγοράς…

suzuki-maruti-diesel ddis 125 celerio (3)Ενώ στην Ευρώπη οι κατασκευαστές αντιλαμβάνονται πως στην περίπτωση των αυτοκινήτων πόλης, το όφελος στους μικρούς πετρελαιοκινητήρες είναι μικρότερο σε σχέση με τους κινητήρες βενζίνης (χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Smart ForTwo και του Hyundai i10), η Suzuki παρουσίασε στην Ινδία το μοτέρ DDiS 125. Πρόκειται για ένα αλουμινένιο δικύλινδρο σύνολο με υπερτροφοδότηση χωρητικότητας 800 cc που αποδίδει 48 PS στις 3.500 rpm και 125 Nm στις 2.000 rpm. Το εν λόγω μοτέρ τοποθετείται στο Celerio και πιθανότατα δεν θα εισαχθεί στην Ευρώπη λόγω των αυστηρότερων προδιαγραφών σχετικά με τα Nox. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα σχετικό άρθρο για τον ψεκασμό Dualjet.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!