ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έφτασαν και στην Ευρώπη τα Mitsuoka

MITSUOKA-IN-EUROPE-1

Tην ιαπωνική Mitsuoka τη γνωρίζουμε κυρίως από το Orochi, που έχει κερδίσει, επάξια νομίζουμε, τον τίτλο του πιο άσχημου σπορ μοντέλου…

Η Mitsuoka όμως έχει στη γκάμα της και άλλα μοντέλα, όλα με ρετρό στυλ, τα οποία θα έρχονται πλέον και στην Ευρώπη, αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία, λόγω θέσης τιμονιού και μετά βλέπουμε. Μεταξύ των Mitsuoka που θα είναι διαθέσιμα στη Γηραιά Ήπειρο περιλαμβάνεται ένα ρόουντσερ με κλασικό βρετανικό στυλ, το οποίο κινείται από έναν τετρακύλινδρο 2.000 cc με 160 PS. Το παρόν θα δώσει και το best seller της μάρκας, το View, που στην Ιαπωνία πωλείται με ρυθμό 30 μονάδων το μήνα. Το View βασίζεται στο Nissan Micra αλλά η εμφάνισή του θυμίζει παλιά Jaguar σε μικρές διαστάσεις. Σύμφωνα με τη Mitsuoka το αγοράζουν κυρίως γυναίκες που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Ένα σχόλιο

  1. Πρώτη φορά βλέπω τ’ αυτοκίνητα της Mitsuoka και είναι φανερό ότι προσπαθεί να τα εμφανίσει ως αντίγραφα των πολύ πετυχημένων Jaguar του ’70. Προσωπικά τα ένδοξα εκείνα αυτοκίνητα μου άρεσαν πάρα πολύ και ακόμα και σήμερα προσφέρουν άλλο στυλ στην εποχή μας. Απο τις φωτογραφίες που δημοσιεύετε, δεν ξέρω γιατί έχουν κερδίσει τον τίτλο του πιό άσχημου σπορ μοντέλου, αλλά αν κοιτάξουμε σχεδιαστικά την 3η φωτογραφία που δείχνει ένα σπορ κουπέ λευκού χρώματος θα έλεγα ότι αν αυτό έγραφε από πίσω Jaguar Mk2 coupe θα ήταν ανάρπαστη και θα διαβάζαμε στο διεθνή τύπο σχόλια όπως: “εκπληκτικές λιτές γραμμές που γλιστρούν στην άσφαλτο αθόρυβα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!