NEA

Fiat 500, ανανεωμένο την 4η Ιουλίου!

New Fiat 500 to be revealed on July 4 (1)

Το πιο πετυχημένο εμπορικά μοντέλο της ιταλικής εταιρίας θα περάσει από ακόμη μια ανανέωση και θα παρουσιαστεί αρχές του επόμενου μήνα…

New Fiat 500 to be revealed on July 4 (2)Γιατί στις 4 Ιουλίου; To σίγουρο είναι πως δεν έχει καμία σχέση με την αμερικάνικη ημέρα της ανεξαρτησίας, όπως θα μπορούσε να φανταστεί κανείς μετά τη δημιουργία της FCA (Fiat Chrysler Automobiles). Εκείνη την ημερομηνία του 1957 είχε παρουσιαστεί το αρχέτυπο Fiat 500, που για λόγους οικονομίας είχε αρχικά μαλακή οροφή. Ο κινητήρας του ήταν ένας αερόψυκτος δικύλινδρος 479 cc, ο οποίος απέδιδε 13 αλογάκια και ωθούσε το απόβαρο των μόλις 470 kg με τελική έως 80 km/h.

Τώρα, στην περίπτωση του σύγχρονου 500 μην περιμένετε ριζικές αλλαγές, καθώς η ανανέωση θα περιοριστεί στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και στα ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα. Ανάλογα στο εσωτερικό θα υπάρχουν άλλοι αεραγωγοί, καινούργιες επενδύσεις, καθώς και ένα νέο σύστημα infotainment, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα παραμείνει ως έχει. Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε την σημαντικότητα του 500, μιας και πάνω σε αυτό χτίζεται όλη η γκάμα της Fiat, από το πρόσφατο 500X έως το επόμενο Punto (που δεν θα λέγεται Punto).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!