ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτός Ευρώπης το επόμενο Citroen C5;

CITROEN_C5

Το νέο C5 αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά, η Citroen όμως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν και εφόσον θα το κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατευθυνθεί προς Κίνα, σύμφωνα με δηλώσεις της CEO της εταίρας, Linda Jackson. Αυτό καθώς η αγορά των μεσαίων σεντάν εκεί θεωρείται βιώσιμη, σε αντίθεση με αυτή της γηραιάς ηπείρου. Στην Ευρώπη πολλοί από τους παραδοσιακούς αγοραστές οχημάτων της κατηγορίας D επιλέγουν πλέον κάποιο SUV για τις μετακινήσεις τους, περιορίζοντας έτσι τις πωλήσεις μοντέλων όπως το C5.

Κάτι ενδιαφέρον για το τελευταίο είναι το ότι, όπως φαίνεται, δεν θα εφοδιάζεται με την υδροπνευματική ανάρτηση Hydractive, αφού το κόστος εξέλιξης και παραγωγής είναι τέτοιο που ο όμιλος PSA θεωρεί ότι δεν αξίζει. Αντιθέτως, για τα “premium” μοντέλα της σειράς DS η Citroen πιθανά θα υιοθετήσει κάποια εξελιγμένη ανάρτηση, ίσως από αυτές που διατίθενται ήδη από διάφορους υποκατασκευαστές. Επανερχόμενοι στο C5, ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα παρουσιαστεί η νέα γενιά, υπολογίζεται όμως μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, αφού το υπάρχον βρίσκεται στην αγορά από το 2008.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!