NEA

Αυτόματο παρκάρισμα για τη νέα Mercedes-Benz E-Class [vid]

«Σιγοψήνεται» η νέα E-Class με την γερμανική εταιρία να δίνει στην δημοσιότητα ένα από τα τεχνολογικά συστήματα του επερχόμενου μοντέλου της που θα κυκλοφορήσει από το νέο έτος.

2017 Mercedes E-Class remote parking pilot system demonstratedΣτα μεγάλα σαλόνια, όπως αυτά που κινείται η E-Class, από ότι φαίνεται ένα από τα βασικότερα συστήματα τεχνολογικής υπεροχής θα αποτελέσει το σύστημα πλήρους αυτοματοποιημένης στάθμευσης και μάλιστα από απόσταση. Έτσι, όπως και στην περίπτωση της νέας BMW 7, η Mercedes έδειξε το δικό της σύστημα που θα εξοπλίζει τη νέα E-Class και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο θα μπορεί να παρκάρει μέσω τηλεχειρισμού από smartphone.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι εγκατεστημένη η κατάλληλη εφαρμογής και για τον οδηγό/χρήστη η δυνατότητα αυτή θα αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε στενούς χώρους, όπου η αποβίβαση από το αυτοκίνητο είναι δύσκολη. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η νέα E-Class θα βασίζεται στο πλαίσιο της νέας C-Class, θα έχει από 4-κύλινδρους έως και 8-κύλινδρους κινητήρες, ενώ στη βάση θα υπάρχει και τετρακύλινδρος ντίζελ 1.600 cc με 122 PS. Σημαντική εξέλιξη θα είναι η επιστροφή -μετά από πολλά χρόνια- των 6-κύλινδρων σε σειρά κινητήρων χωρητικότητας 2.900 cc.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!